Blogi

Washakie-uutisia

Vanha blogini (josta on kadonnut suurin osa kuvista) on yhä luettavissa täällä: https://washakie.vuodatus.net/

24.4.2017  

Voi ihme, mitä hienoa taas tapahtui näyttelyssä! Sealyham-Puff oli eilen Helsingissä LKC:n pentunäyttelyssä hienosti  ROP ja sijoittui lopulta ryhmässä toiseksi! Kolme näyttelyä ja kolme ryhmäsijoitusta - wau! Ryhmässä Puffen esitti Lassi Alestalo, Puff meni tosi hienosti hänen kanssaan vaikka vähän jo väsytti. Minua se yrittää pistää ihan kuus-nolla, joten oli tosi ihanaa että Lassi suostui esittämään. Tällä kertaa mukana olivat myös siskot Kiki ja Nana, molemmille myös KP:t ja Kiki oli sitten VSP-pentu.  Ihanaa kun alkaa tulla useampia sealyjä kehiin, Jyväskylässäkin oli toisena päivänä se kolmas sisko näytillä.

18.4.2017 

Pääsiäiseen kuuluu useimmiten Lappeenrannan koiranäyttely, niin tänäkin vuonna. Tosin viime vuosina se on pidetty naapurikaupungissa Imatralla. Tänä vuonna sattui siten, että Penni vietti 2-vuotissynttäreitään juuri lauantaina, jolloin vuorossa oli kakkosryhmä. Eli Pennoselle ensimmäinen avoimen luokan näyttely, ensimmäinen mahdollisuus tulla valioksi.

Vähän jänskätti kyllä...! Landseereita oli ilmoitettu kahdeksan, 2 + 6. Ennen avoimia narttuja ei kukaan ollut saanut SA:ta. Sitten kaksi avoimen koiraa kehään, molemmat sai ERIn. Tuomari laittaa Pennin ensimmäiseksi ja kun kehätoimitsija näyttää, että voittajalle myös SA, oli se siinä! Sillä jäljellä oli enää veteraaniluokka, jossa esiintyvä Helvi on jo valio, joten sertti tuli Pennille! Lopulta Penni oli vielä PN1 saaden myös CACIBin ja ROP, Helvi-veteraani oli PN2 ja ROP-vet. Olipas mukava synttäripäivä! 

Matkalla Imatralle laskeskelin, että tänä vuonna vietän 35-vuotiskehätoimitsijajuhlaa! Kävin nimittäin kehiskurssin Imatralla vuonna 1982, virstanpylväs sekin...

Imatra 15.4. hadlerina Anna, tuomarina Teija Salmi-Aalto.
Imatra 15.4. hadlerina Anna, tuomarina Teija Salmi-Aalto.28.3.2017

Maaliskuun viimeinen viikonloppu: Lahti kv. ja Jyväskylän kaksi pentunäyttelyä. Penni-lansu kehässä Lahdessa lauantaina, Puff-sealyham debyytissään Jyväskylässä molempina päivinä.

Upeat tulokset: Penni Lahdessa PN1, sert, CACIB, ROP - kiitos Anna taas hienosta esittämisestä! Samaan aikaan toisaalla minä itse jouduin Puffen kanssa kehään, se oli molempina päivinä ROP-pentu, lauantaina se oli RYP4, sunnuntaina RYP3 - wau! Iloinen ja reipas Puffe-Potts; se oli ihana, niin hyvä matkustaja ja tykkää ihan kaikista ihmisistä ja koirista, mutta ei pauhaavasta musiikista. Eikä kuulukaan tykätä.

30.1.2017

Penni (W. Worth-A-Few Quid) aloitti näyttelykauden Lahden perinteisessä Talvinäyttelyssä ryhmille FCI 1 & 2 tammikuussa. Lansuja oli ilmoitettu vain neljä, kaikki narttuja. Tällä kertaa ei tuomari tykännyt Pennosesta, tuloksena oli EH. 

Siitä viikon päästä oli vuorossa Turun kansainvälinen, jonne oli ilmoitettu kymmenen lansua. Tanskalaistuomari käytti mukavasti laajaa arvosteluskaalaa, kaikkiaan tuli kolme SA:ta. Penni oli paras narttu saaden sertin ja CACIBin, ja lopuksi vielä ROP. Olimme Annan kanssa hyvin iloisia! VSP oli Ohped Dal Saxan Carvas Papu.